Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Liikunta ja Terveystieto - Jörgen Cederström

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vilma

avatar

Viestien lukumäärä : 21
Join date : 26.02.2010
Ikä : 27
Paikkakunta : Tornio/Pello

ViestiAihe: Liikunta ja Terveystieto - Jörgen Cederström   Pe Helmi 26, 2010 10:04 am

Nimi: Jörgen Ragnvald Cederström
Ikä/syntymäpäivä: 35/15. elokuuta
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntautuminen: Bi-curious
Kansallisuus: Kanadalainen - toisen polven Ruotsalaistaustainen maahanmuuttaja
Aine: Liikunta ja terveyskasvatus

Silmienväri: Sininen
Hiusenväri: Likaisen vaalean ruskea
Pituus/paino: 187cm/84kg
Ulkonäkö: Pitkä ja tasapainoinen, rauhallisen ilmeikkään näköinen Jörgen on sekä huonolla että hyvällä tavalla mieleenpainuvan näköinen. Vuosien liikunnan aktiivinen harrastus on muovannut kropan hyvään, kiinteään kuntoon. Leuan kaari on vahva, nenä suora ja silmät taivaan siniset. Toisaalta pitkä, itsepintaisesti 'trendikkään' sotkuinen tukka ja asusteet joita ei enää näin vanhoilta korpuilta yleensä löydy, aiheuttavat ikäviä epäammattimaisia ensivaikutelmia tuon tuostakin. Ex-merisotilas on kumminkin niin käytökseltään kuin ulkoiselta olemukseltaan vahva oman tien kulkija. Ikinä hän ei jätä huolittelematta itseään tilanteen ja etiketin vaativalla tavalla. Jopa ne rouheaa rock charmia huokuvat asukokonaisuudet on aina puhtaita ja silitettyjä, ja juhlatilaisuuksissa suorat housut on prässätty ja kraka paikallaan. Nuorempana Jörgenillä on ollut muutamia lävistyksiä, mutta merivoimiin pestauduttaessa hän luopui niistä. Vuosien varrella hän on kumminkin hankkinut joitakin tatuointeja: oikean pohkeen ympäri kiemurtelevan lohikäärmeen, selkään kirjoituksen "Quod me netrit me destruit" ja alavatsaan oikealle kyyhkysen.

Luonne: Ekstrovertti, rohkea, lempeä ja intohimoinen jalat maassa tyyppi. Jörgen on aika fyysinen ja käytännöllinen persoona, joka osaa reagoida tilanteisiin ja miettiä nopeasti. Tämä saattaa luoda harvakuvan jopa vähän negatiivisesti järjestelmällisestä ihmisestä, mutta joka uskaltaa kokeilla jäätä kepillä löytää myös rikkaan kirjon muita mielenkiintoisia ominaisuuksia, joista jopa
hallitsevimmaksi voisi väittää kärsivällisyyttä ja avarakatseisuutta. Tämä näennäisesti sekä vilpittömästi melko huoleton herrasmies osaa ottaa ilon irti, niin luovasta kaaoksesta kuin haasteista. Tämä tekeekin hänestä semmoisen outolinnun joka löytää paikkansa seurassa sanavalmiina, itsevarmana ja huomaavaisena, mutta joka ei ikinä ylitä deadlinejä, ja pitää huolta että hänen oppilaansakin tekevät niin. Työ ja vapaa aika pysyvät visusti erossa toisistaan.

Kilpailuhenkisyydestään ja lujatahtoisuudestaan huolimatta Jörgen osaa myöntää tappionsa ja nöyrtyä ja joustaa ristiriitatilanteissa. Hänen mieluummin pyrkii anteeksi antoon kuin kaunaan, mutta kun se yleensä järkkymätön muuri kerran sorretaan, siitä ei ainakaan hyvää seuraa, valitettavasti omantunnon tuskitta. Vaikka hänen tilannetajunsa on hyvä, jos Jörgenillä on murheita tai huolia, ne purkautuvat pakonomaisesti tietynlaisena vaitonaisuutena ja eleettömyytenä. Häntä on vaikea saada puhumaan vaikeista asioista suoraan, koska ehtana kontrollifriikkinä hänen on vaikea käsitellä kaihertavia ja hämmentäviä asioita ja tunteita. Valitettavasti aina hänen lähimmät ystävänsäkään eivät osaa iskeä oikeaan paikkaan, kovan kuoren ainoaan heikkoon kohtaan.

Menneisyys: Jörgen syntyi keskimmäisenä lapsena rikkaaseen ruotsalaistaustaiseen perheeseen. Hänen lapsuutensa oli hyvin onellinen ja tasainen, vailla suurempia elämäntilanteen mullistuksia. Kasvatus oli ehkä hieman vanhoillista ja kurinpito kovaa, mutta kodin ilmapiiri yleensä ymmärtäväinen ja rohkaiseva. Lapsena ja teini-ikäisenä Jörgen olikin huomattavasti vakavakatseisempi ja hiljaisempi nuori, mutta menestyi koulussa ja harrastuksissa, joihin kuului hyvin varhain uiminen ja sukeltaminen - erittäin hyvin. Raha ja maine avasivat ovet hyviin koulutuspaikkoihin, minkä lisäksi hän aina 25 vuotiaaksi asti kilpaili aktiivisesti uinnissa pitkillä matkoilla ja edusti Kanadaa lukuisissa arvokisoissa.

Vaikka Jörgen oli aina enemmän tai vähemmän sävyisäluonteinen nuori ja opiskeluaikanaankin nuoruuden kapinan ja innon lietsoman elämänkaipuun ja juhlimisen keskellä joi kohtuudella ja poltti vain silloin tällöin, erään kerran 22 vuotiaana yhden silloisen kaverinsa synttäreiltä poistuessaan hän joutui entuudestaan tuntemattoman humalaisen puukolla aseistetun miehen hyökkäyksen kohteeksi. Humalainen puukotti Jörgeniä vatsaan ja kylkeen. Haavat olivat hyvin vakavia, mutta onnenkantamoisesta ja nopean avun ansiosta hän selvisi hyvin. Tästä välikohtauksesta Jörgenillä on vatsassaan puukon jättämä arpi ja kyljessä kahdesta haavasta näkyvämpi arpeutunut viilto.

Perinteestä, ja sanattomasta suvun painostuksesta Jörgenin elämä yliopistoon asti enemmän tai vähemmän itsestään selvyys, vaikka vähemmän hänelle itselleen. Vaikka Jörgen paneutui liikuntatieteiden lisäksi mielenkiinnolla myös lääketieteen, historian ja johtamistaidon opiskeluunsa, hänen uravalintansa Kanadan laivaston merijalkaväessä tuli ainakin hänen perheelleen, joka sukupolvien ajan oli suuntautunut akateemisille ja luoville aloille, yllätyksenä. Se otettiin kumminkin hyvin vastaan. 32 vuotiaana kapteeni luutnanttina työskennellyt Jörgenille todettiin takykardia, poikkeuksellinen sydämen tiheälyöntisyys ja kaksi vuotta myöhemmin hän terveyssyistä jätti merivoimat. Ennalta nähdyn, mutta toisaalta niin yllättävän elämänkäänteen seurauksena Jörgen muutti Ottawasta Vancouveriin.

Liikunnallisesti, mutta myös sosiaalisesti lahjakkaalla Jörgenillä on aina ollut melko paljon kavereita ja hyvänpäivän tuttuja, eikä hän itse sen koommin ylenkatsokaan sosiaalista pintaliitoa. Sen sijaan tosiystävät ja rakastetut ovat olleet syvimmissä asioissaan hieman sisäänpäin kääntyvällä miehellä harvassa. Hän on edelleen yhteyksissä pitkäaikaisimpaan ex-naisystäväänsä Gweniin, jonka kanssa Jörgen seurusteli melkein viisi vuotta. Vaikka suhde päättyi, Jörgen ja Gwen säilyivät ystävinä ja Gwen erään merivoimista tutun kollegan nimeltä Max, ja tietenkin rakkaan villakoiran Leon kanssa ovatkin luettavissa Jörgenin parhaiksi ystäviksi.

Perhe: Vanhempiensa varallisuudesta Jörgen elää päällepäin hyvin tavallista, vaatimatonta elämää. Hänen vanhempansa olivat korkeasti koulutettuja ja työssäkäyviä, minkä päälle he nauttivat oikein vuolasta taloudellista tukea omilta vanhemmiltaa jopa Kanadaan pysyvästi muuttamisen jälkeen. Nykyään Jörgenin vanhemmat, isä Torvald ja äiti Silvia viettelevät leppoisia eläkepäiviä Ottawan kodissaan. Pikkuveli Ingmar on 29 vuotta, ammatiltaan arkkitehti ja isosisko Teresia, 38 vuotta, teatterinjohtaja. Perhe pitää suhteellisen hyvin yhteyttä niin toisiinsa kuin hieman etäisempiin sukulaisiin Ruotsissa. Teresia, Jörgen ja Ingmar viettivät lapsuutensa kesiä isovanhempiensa luona ja vanhempiensa ruotsin talossa, ja läheisyydestä arjessa kielii esimerkiksi toisinaan ruotsin kielen käyttö kotioloissa.

Muuta:
- Asuu omassa kämpässä kaupungin keskustan puolella.
- Sairastaa siis takykardiaa, mitä todennäköisimmin perinnöllisistä syistä.
- Harrastaa uintia ja jousiammuntaa, ja lenkkeilyttää tietenkin koiransa Leon aamuin illoin. Merivoimien aikoina oli myös melko haka vapaa sukelluksessa.
- Liikunnan lisäksi pitää lukemisesta ja lukee oikeastaan aika paljon. Harvassa on se kerta kun yöpöydältä ei löydy mitään lukemista.
- Pitää Tea Partystä, The Queenista, Maniac Street Preachersista ja Frank Sinatrasta.
- Polttaa erittäin harvoin ja epäsäännöllisesti, mutta polttaapa silti. Ei juo kahvia, sen sijaan tarjoaa vierailleen vihreää teetä.
- Pitää tulisesta ruoasta.
- Ei katsele telkkaria kovinkaan paljon. Kauhuelokuvat ovat kumminkin mieleen erittäin paljon.
- Omistaa semmoisen pikkuisen jo iäkkäämmäksi käyvän mutta uskollisen Volvon. Vancouveriin muutettuaan osti myös moottoripyörän.
- Oman kämppänsä siisteyden suhteen hyvin tarkka.
- Nukkuu alasti.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://marigoldtails.livejournal.com
 
Liikunta ja Terveystieto - Jörgen Cederström
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Opettajat-
Siirry: