Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Pitkäaikaista peliseuraa sekä haussa että tarjolla

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vilma

avatar

Viestien lukumäärä : 21
Join date : 26.02.2010
Ikä : 27
Paikkakunta : Tornio/Pello

ViestiAihe: Pitkäaikaista peliseuraa sekä haussa että tarjolla   Pe Helmi 26, 2010 10:23 am

Koskapa tämä on yaoi peli, pitäähän sitä kyseenalaista actioniakin järjestää omaksi, ja tietenkin hahmojen iloksi ellette sitten tee samaa kuin minä ja ole päänsisäisessä dialogissanne koko ajan nokkapokkasilla hahmonne kanssa. Ok ok. On to topic, people. (Kestäkää kamala finglish...)

Etsiskelen siis opettajakunnassa uutta verta edustavalle liikunnan ja terveystiedon lehtorille Jörgenille ihmiskontakteja, kronologisestikin kun uudessa jännässä ympäristössä ollaan. Vaihtoehdot ovat hyvin avoimet. Uudet skenaariot (perinteiset tutustuminen ystävyyssuhteen/parisuhteen kehittely ongelmineen) ovat kehitettävissä, kuten olemassa oleviin (vauhtia ja vaarallisia tilanteita tai vaikka kolmiodraamaa - riippuu olemassa olevasta skenaariosta) mukaan astuminenkin. Tarkoitus olisi saada alulle kumminkin jotakin... juonellisesti koukuttavaa. Siksi siis normaaleista tavoistani poiketen kun peli on näinkin ihmissuhde painotteinen uskaltaudun tarjoamaan itsellenikin uudenkarheaa hahmoa jopa deitti mielessä tyrkylle.

Aikuisten hahmojen tuominen "lasten maailmaan", kuten opettaja hahmon tuominen teinien ja nuorten aikuisten kansoittamaan kouluun on aina mielestäni vähän haaste. Vaikka toimintaa etsinkin, haluaisin sen olevan laadullisesti... pikkuisen vähemmän nuortendraama tyyppistä ja vähän semmoista aikuisempaa harmaan moraalin teitä kulkemista, grau. Semmoista mikä sopii hahmojen tyyliin. Siksi varmaan eläytymisen kannalta parasta pataa olisivat vanhemmat, täysi-ikäisyyden jo saavuttaneet oppilaat (pedobear doesn't approve ;'D), opettajakollegat ja muu koulun henkilökunta. Jörgen on anyways valmiiksi semmoisessa elämäntilanteessa että uusien ystävien hankkiminen on ihan tavallista käytöstä, mutta mikä tästä tekee mielenkiintoisen on miten ja missä ja mitkä ovat seuraukset. Ei mitään "no päivää päivää kirvesvarsia random kansalainen"-meininkiä... Vahvat visionäärit ja tiimityöskentelijät saavat ikuisen arvostukseni! o/

Kuten loihe lausuttu, tykkään siis ihan hirveästi pelata pelejä joissa olisi joku juonellien jatkumo, joten olisi kiva tavata edes hiukkasen yhtä suunnitelmallisesti luovia ja hulluja pelaajia ja hahmoja. Olen sen verran vanha roolipeli koira että taida kyllä pelitekniset temput jos toiset, mutta myös kompastelen siinä missä muutkin. Hidas/pitkä/offline peli on jo historiaan katsoen nostalginen valinta, mutta näin alkuun ja miksei pidemmän päälle vaihteen vuoksi olisi aivan äärettömän nastaa jos tykkäisit välistä pelata hieman kevyempää ja dynaamisempaa semi-literatea: vaikka sovitusti istua joskus iltaa ja vaihtaa yhden istunnon aikana sarja hieman lyhyempiä noin 100 sanan vuoroja. En tarkoita kumminkaan mitään kuvailuköyhää tähtipeliä vaan ihan asiallista kirjallisesti rikasta tekstiä mini-annoksina. Tämä sen takia että minusta hitaalla pelillä on uudessa paikassa vaikea luoda sitä tunne ja tarvesidettä, joka muodostaa loppujen lopuksi pohjan sille että pidempi peli sitten tulevaisuudessa aikanaan ei takkua ja jää kuukausiksi seisomaan, koska ko peliin ei ole koskaan sinäänsä osannut suhtautua tyydyttävänän, kursailemattomalla mielenkiinnolla ja leikkisällä luovuudella.

Houkutuslinnuksi voin viimeiseksi pistää myös semmoista että kun minä oikein riemastun jostain originellin roolipelin tyylisestä auto-fandomista niin se tietää kausittain kivat määrät raivokasta omake hössötystä ja fan arttia ja sketsejä vakiopelikavereille. *and I looove drawing pwetty boys*

Luulen että tämä oli tässä. Now internet cookies for everyone. Jos vähääkään tunnistat itseäni tai olet muuten vain edes vähä kiinnostunut hyppäämään kelkkaan niin vastatkaa tai lähettäkää vaikka PeeäMmää tai mitä vain. Voitte kertoa hahmoistanne omin sanoin lyhyesti (tästä tulee aina jotenkin miljoona kertaa läheisempi ja parempi kuva hahmosta kuin ulkoa tavailemalla pitkä hahmoprofiili), ideoistanne jos niitä iski tai käydä vain taputtamassa selkään että hullu te olette neitiseni. Mikään kysymys ei myöskään ikinä ole tyhmä kysymys. Puss puss ja kuulemiin!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://marigoldtails.livejournal.com
Hijiri

avatar

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 23.12.2009
Ikä : 29
Paikkakunta : Siellä täällä~

ViestiAihe: Vs: Pitkäaikaista peliseuraa sekä haussa että tarjolla   Pe Helmi 26, 2010 11:05 am

Olen jo jonkun aikaa ollut vähän epäaktiivinen täällä forumilla mutta tämä viestisi sai taas kiinnostumaan ja oli pakko ottaa yhteyttä : D

Eli, minua kiinnostaisi kovasti päästä pelaamaan herrasesi kanssa ja tutustuttaa ainakin molemmat henkilökunnan jäsenet häneen (biologianopettaja ja koululääkäri). Mitään isompaa suunnitelmaa en nyt tässä vaiheessa ehdi ehdotella kun pitäisi kohtapuoliin alkaa valmistautua kaupungille lähtöön mutta yksityisviestitse voidaan keskustella ja suunnitella ja kirjoitan varmaan muutenkin jotain yksityiskohtaisempia tietoja ehtiessäni.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Vilma

avatar

Viestien lukumäärä : 21
Join date : 26.02.2010
Ikä : 27
Paikkakunta : Tornio/Pello

ViestiAihe: Vs: Pitkäaikaista peliseuraa sekä haussa että tarjolla   Pe Helmi 26, 2010 11:25 am

Ihanaa! *loikkii ympäriinsä ja retuuttaa Jörgenia mukana* Vastaus, ja vielä näin nopeasti.

Suunnittelu on puoli ruokaa... Ei kun siis hyvin suunniteltu on puoleksi tehty, joten mikään hirmuinen hoppuhan minulla tai Jörgella ei ole. Pistetään korvan taa tämä molemmat ja katsotaan, sanoi lääkäri ;D
(Taidan muuten tunnistaa nimimerkkisi. Ainakin Greenhillissä ja Hate and be hatedissa pelasi aikoinaan saman niminen tyyppi.)

Älkäähän te muutkaan vähän myöhemmin tämän topicin löytänet ujostelko! Jakautuminenhan tässä pelissä oli kiellettyä, mutta tulevaisuuden varalle voi aina jättää jotain, vähän niin kuin jännättävää.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://marigoldtails.livejournal.com
Hijiri

avatar

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 23.12.2009
Ikä : 29
Paikkakunta : Siellä täällä~

ViestiAihe: Vs: Pitkäaikaista peliseuraa sekä haussa että tarjolla   Pe Helmi 26, 2010 11:37 am

Minun puolestani voitaisiin aloittaa pelien suunnittelu vaikka samantien mutta vastaustahtini voi tulevan viikon aikana olle vähäisempää kun olen tosiaan näillä näkymin koko hiihtolomani matkustelemassa. Mutta vaikka en peliviesteihin ehtisi vastailla niin yksityisviestein voinen kyllä kommentoida. Minulle tuli heti ensimmäisenä mieleen sellainen lähtötilanne että Aidan olisi jonkin aikaa sijaistanut terveystiedon opettajan paikkaa kun koululla ei olisi vielä ollut omaa opettajaa tms mutta tämä on vain tällainen nopea ehdotus ^^'

Joo, pelasin tosiaan molemmissa paikoissa aikoinaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Vilma

avatar

Viestien lukumäärä : 21
Join date : 26.02.2010
Ikä : 27
Paikkakunta : Tornio/Pello

ViestiAihe: Vs: Pitkäaikaista peliseuraa sekä haussa että tarjolla   Pe Helmi 26, 2010 12:30 pm

(Jes, eeppinen nimimuisti.)
Minulle todellakin käy jos otetaan pelit alustavasti vähän kevyempinä paketteina, varsinkin kun toisella on kiireitä ja toinen vasta totuttelee koko paikkaan ja hahmoon. Hauskahan se on paukutella 600 sanan viestejä kun sitä tekstiä tulee, mutta kun sitä ei aina tule.
Hyvästä ruoasta tulee parempi mieli. Käväisin tuossa koululla syömässä ja pohdiskelin samalla skenaarioita miten saada liikunnan/ terveystiedon maikka ja kouluterveydenhoitaja tai biologian opettaja järkevästi pelaamaan yhteen. Mieleeni tulivat nämä.

- Tuo samainen terveydenhoitajan sijaisena toimiminen. Ammatillista jutustelua mitä kursseja milläkin ryhmillä on ollut ja mitä muksut tunneilla ovat tehneet ja kuinka kilttejä olleet?

- No opettajien tapauksessa luonnollinen kohtaamispaikka on tietenkin opettajien huone. Mustaa kahvia, aamuäreyttä ja patoutunutta kiukkua kurittomista kakaroista? ='D

- Sitten yksi skenaario jonka kehittelin hieman pidemmälle se ajatus mielessä, jos todellakin sekä Aidanin ja Kentaron molemmat haluaa tutustuttaa Jörgeniin silleen niin kuin kollega/kaveri mielessä. Ok. Olen aina halunnut pelata kunnollisen... tulipalokohtauksen! (Shys, ei saa nauraa minulle.) Ajattelin että jos Jörgen ja Kentaro olisivat aluksi ikävästi juuttuneet hyppytunniksi tekemään ei oota tai joutuneet vaikka välitunnin valvojiksi. Pelin alussa kerkiäsi jututtaa hahmoilla niitä näitä jos juttua on tullakseen, kun Ken taisikin olla vähän ujo vai mitä? Kun se juttu ottaa luistaakseen tai ei luista alkuunkaan, alkaisi jossain vaiheessa palohälytys soimaan. Säikähdyksestä selvittyään ja tietenkin paloturvallisuutta noudattaen kaksikko lähtisi poistumisteitä pitkin sille koulun sovitulle kokouspaikalle minne nyt yleensäkin tulipalon sattuessa on sovittu kokoonnuttavat. Enemmän tai vähemmän hermostuttavalla matkallaan ulos Ken ja Jörgen kumminkin löytäisivät hälytyksen syyn, joka olisi niinkin hulppeaa kuin palava roskis tai jotain - joku hurjan kapinallinen teini nyt olisi saanut päähänpiston tumpata jo muutenkin säännöissä kielletty tupakkansa roskikseen jossa on ollut vaikka joku kellastunut ilmaisjakelusanomalehti. Ja sitten urhea kaksikomme stomppaa tai/ja tukahduttavat tulen kostuteilla käsipyyhkeillä roskiksen sammuksiin tai jotain yhtä urhoollista ja koomista. Heavens Bay superheroes, jes! The end.

- Krhm edellisestä sitten jatkaen ='D Palava roskis ei ollut niin paha että se käytäväpätkä jolta se löytyi olisi mennyt edes remppaan. Mitä nyt maalia seinään jonka vieressä roskis oli ja seinä on kuin uusi. Sisällä tupakointiin syyllistyneet voidaan saada kiinni, tai sitten ei, ihan miten tuntuu järkevältä (onko koulussa esim valvontakameroita). No niin, kumminkin. Elämä jatkuu mutta opettajakunta päättää vähän lisävalistaa suojattejaan tupakoinnin vaaroista, jolloin koululääkäri ja terveystiedon opettaja varmasti pistettäisiin päävastuuseen jonkin sortin pidemmän erikois-tupakkavalistus tunnin suunnittelusta. (Tähän voi tietenkin aina ottaa kolmamnnenkin pelaaja, jos halukkaita ja yhteisymmärrystä löytyy.) Siinä voisi sitten... suunnitella menemään sitä tuntia, puhua henkeviä tupakasta ja loppujen lopuksi päättää peli johonkin fiksuun kohtaan, ettei se suotta veny liian ylipitkäksi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://marigoldtails.livejournal.com
Hijiri

avatar

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 23.12.2009
Ikä : 29
Paikkakunta : Siellä täällä~

ViestiAihe: Vs: Pitkäaikaista peliseuraa sekä haussa että tarjolla   Ke Maalis 10, 2010 1:27 pm

Ensialkuun pahoittelut vastauksen viivästymisestä, hiihtoloma kului muuttokiireissä ja sen jälkeen sairastellessa ja nyt koulujen alkaessa pitää ainakin yrittää keskittyä edessä oleviin esitelmiin ja tehtäviin ^^''

Mutta niin, edellämainittu tulipaloskenaario kuulostaa paremmalta kuin hyvältä~ Voin jo nähdä sieluni silmin miten Kentaro menee aluksi ihan täydelliseen paniikkiin haistaessaan savun ja pelätessään mitä tehdä jne. Ja päihdevalitus, jees, Aidan onkin itseasiassa juuri sitä tyyppiä, joka varmasti sanoo ääneen jos näkee jonkun tupakoivan tai juovan alkoholia ja varmasti enemmän kuin mielellään pitäisi jonkinlaista valistusta kaikkien päihteiden vaaroista.

Mitä jos aloitettaisiin Aidanin ja Jörgenin tutustuttaminen sillä lähtökohdalla että Jörgen olisi juuri äskettäin saapunut kouluun ja Aidan olisi siihen asti sijaistanut joitakin terveystiedon tunteja kun aineelle ei ole ollut omaa varsinaista opettajaa? ^^
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Pitkäaikaista peliseuraa sekä haussa että tarjolla   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Pitkäaikaista peliseuraa sekä haussa että tarjolla
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Off Game :: Peliseuran haku-
Siirry: