Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Kurosaki Yutaka

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Banaanikirahvi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 105
Join date : 21.12.2009
Ikä : 26

ViestiAihe: Kurosaki Yutaka   Ma Loka 18, 2010 12:17 pm

Nimi :: Kurosaki Yutaka
Kutsutaan ::
*Yutaka
*Yuu, Yuuyuu, Yun-Yun etc.

Ikä :: 19 vuotta
Skpl :: Uros
Syntynyt :: 31.12
Horoskooppi :: Kauris

Kansalaisuus :: Japanilainen
Seksuaalinen suuntaumus :: Panseksuaali (mikä se on? KLICK)
Perhe ::
*isä: Kurosaki Taka – japanilainen – 46 v – okama baarin ylpeä omistaja
*äiti: Himura Asami – japanilainen – kuollut 26 vuotiaana
*setä: Kurosaki Tora – japanilainen – 43 v – St. Heaven's Bayn rehtori
*serkku: Kurosaki Nosa – aussi/japanilainen – 20 v

Koulu ::
*syventynyt: yhteiskuntaoppi, terveystieto, liikunta
*eniten vaikeuksia: kotitalous
*keskiarvo: 9,6
*huonekaveri: ei ole, kysäise jos kiinnostaa

___

XX KUVALI XX

Ulkonäkö ::
*pituus: 187 cm
*paino: 72 kg
Yutaka on japanilaiseksi todella pitkä mikä on osaltaan vaikuttanut Yutakan suosioon ja näkyvyyteen kotimaassaan. Yutakan ulkonäköä voi muutenkin kuvailla sanoilla kaunis ja viettelevä. Hänen ruumiinsa on ohut mutta lihaksikas ja iho on virheettömän vaalea, jolla on kumminkin kokoajan pieni päivitys solariumin ja kesällä auringonoton jäljiltä. Iho on pehmeä ja hyvin hoidettu.

Yutakan kasvot ovat melko pyöreät, hänellä on korkeat poskipäät ja hieman kulmikas leuka. Huulet ovat melko supussa ja täyteläiset, ja huulilla onkin yleensä viaton, hieman flirttaileva pienoinen hymy. Nenä on pieni ja hieman pysty. Silmät ovat väriltään kastanjanruskeat. Silmät ovat melkoisen kapeat ja tuuheiden mustien ripsien reunustamat. Silmissä on yleensä aina luonnostaan mystinen ja eräällä tavalla viettelevä katse, ja kaunis poika moisilla silmillä ja katseella varustettuna onkin omiaan vetämään puoleensa jos jonkinmoista sakkia. Kulmakarvat ovat melko kapeat ja huolellisesti nypityt.

Yutakan luonnollinen hiustenväri on pikimusta, mutta blondaamisen seurauksena hiukset ovat tätänykyä oranssit. Hiukset ovat Yutakalle äärimmäisen tärkeä asia, ja hän kuluttaakin huomattavan paljon aikaa ja vaivaa päivittäin jotta saisi hiuksensa täydellisesti.Yutakan hiukset ovat pörröiset muhkealla otsatukalla, jonka alta hänen intiimi katseensa tutkailee jatkuvasti ympäristöään. Myöskin vaatevalinnat ovat Yutakalle iso asia, eikä hän poistu huoneestaan ellei ole aivan varma että hänen asukokonaisuutensa sopii varmasti yhteen. Yutakan vaatemaku on voimakkaasti j-pop ja j-rock vaikutteista. Hän rakastaa myöskin sähkönsinistä väriä etenkin paidoissa ja kengissä. Suuret ja näyttävät kaulakorut ovat myöskin herran mieleen.

___

Luonne ::
Useimmiten Yutakaa kuulee kuvattavan sanoilla perverssi ja leija. Molemmat pitävät hyvin paikkansa. Yutaka on olemukseltaan ja asenteeltaan hyvin viettelevä ja alati flirttaileva, eikä hän epäröi osoittaa kiinnostustaan toisiin ihmisiin. Yutaka on todellakin panseksuaali, että hänelle ei ole mitään väliä onko toinen mies vai nainen tai jotain siltä väliltä tai sitten jotain aivan muuta. Yutakaa kiinnostaa itse ihminen, ja seksi kaikkien kanssa käy niin kauan kunhan se tuntuu hyvältä. Okei, no ei ihan kaikkien, ei Yutaka hyppäisi sänkyyn jokaisen vastaantulevan ihmisen kanssa. Jossakin menee raja ulkonäön ja luonteenkin suhteen, ja jos Yutaka sanoo ei niin se myöskin tarkoittaa ei. Yutaka on silti valmis seksiseikkailuihin oikeastaan missä tilanteessa ja paikassa tahansa jos toisen puoliskon ulkonäkö kovasti miellyttää.

Mutta ei Yutaka toki ole kokoajan seksin perässä juoksemassa. Koulu on muunmuassa Yutakalle tärkeä, ja hän opiskeleekin mielellään. Yutaka on hyvin kiinnostunut lakitiedosta, ja näillä näkymin hän aikookin lähteä koulun jälkeen opiskelemaan lakia valmistuakseen syyttäjäksi. Yutaka rakastaa myös koripalloa ja olihan hän Japanissa koulunsa koripallokerhon johtaja. Yutakan suurin unelma olisi pelata koripalloa ammatikseen maajoukkueessa, mutta hän ei pidä unelmaansa kovinkaan realistisena joten aikoo enemminkin tähtätä siihen syyttäjän ammattiin.

Yutaka on myöskin hyvin leija tapaus, tietäen olevansa jokaisen kauniista pojista tykkäävien ihmisten päiväunien kohde. Hänellä on myöskin pienoinen paha tapa katsoa alaspäin kaikkia häntä ihailevia ihmisiä, jotka vain unelmoiden katselevat häntä etäisyyden päästä. Vuorostaan Yutaka arvostaa niitä ihmisiä, jotka tietävät mitä haluavat ja ottavat sen. Yutaka pitää määrätietoisista ihmisistä, ollen itsekin hyvin määrätietoinen, ja niistä jotka ovat reilusti oma itsensä eivätkä kuuntele muiden kommentteja saatika tottele kaikkea mitä käsketään tekemään. Tällaisia ihmisiä Yutaka kelpuuttaa hyviksi ystävikseen.

Normaalisti Yutaka on hyvin rauhallinen ja harkitsevainen, hän puhuu rauhallisesti ja luonnostaan hieman eroottisella äänellä, mutta on yksi tapaus joka saa Yutakan luonteen päälaelleen: serkkupoika Nosa. Vaikka Nosa onkin häntä vuoden vanhempi eivätkä he ole montaa kertaa elämänsä aikana tavanneet, on Yutaka jotenkin onnistunut vääntämään itselleen isoveliroolin. Nosan seurassa Yutaka on ylisuojelevainen, paapova ja suorastaan skitsoaa itsensä seinähulluksi jos Nosalle tapahtuu edes joku pienikin haaveri. Jos Yutaka joskus kunnolla rakastuukin, olisi käytös lähestulkoon samanlainen, mutta ei lähellekään yhtä paha. Myöskin, Nosan, hyvän ystävänsä tai rakkaansa vuoksi Yutaka saattaa sortua väkivaltaan, johon kuuluu lähinnä kynsiminen ja pureminen. Yutaka on catfightingin mestari. Tai, jos vain on mahdollista, saattaa saada myös koripallosta päähänsä.

___

Menneisyys ::
Ymmärtääkseen Yutakaa on tiedettävä jotain hänen vanhemmistaan. Ensinnäkin, hänen isänsä Kurosaki Taka on okama (transu). Hänen äitinsä Himura Asami sen sijaan oli baarimikko. Molemmat asuivat Koben kaupungissa Japanissa. Sitä ei kukaan tiedä miten suhteellisen normaali mutta kuvankaunis Asami päästi miestransun sänkyynsä, mutta 21 vuotiaana Asami synnytti Yutakan. Lapsi tuli Takalle hieman ikävänä yllätyksenä, mutta hän kumminkin lupautui tukemaan Asamia lapset elatuksessa, ja pikkuhiljaa Takakin kiintyi poikaansa vaikkeivat he koskaan yhdessä asuneetkaan. Tai eivät asuneet ennen Koben maanjäristystä 17.1.1995. Yutakan äiti oli ollut autolla liikenteessä, ja maanjäristyksen seurauksena törmäsi täydestä vauhdista autollaan talon nurkkaan. Asami sai surmansa heti. Yutaka oli tuolloin juuri täyttänyt neljä.

Asamin kuoleman jälkeen Yutakan oli muutettava isänsä luokse, joka tässä vaiheessa jo mielellään otti pojan luokseen. Taka omisti jo tuolloin okama baarin Koben keskustasta, ja Taka ja Yutaka asuivatkin sitten baarin yläkerrassa. Näin ollen Yutakan elinympäristö muuttui melko kummalliseksi, kun hän pienestä pitäen oli viettänyt aikaa okamien keskellä. Näin ollen Yutakan seksuaalisesta suuntautumisesta kehkeytyi hieman kiero, kun isälläkin käväisi vieraana makuuhuoneessa aina jos jonkinmoista väkeä. Yutaka ei kumminkaan ikinä pitänyt tätä pahana asiana ja hän on aina rakastanut isäänsä. Tai oikeastaan, okaasamaa, kuten Taka on pyytänyt Yutakaa isäänsä nimittämään.

Yutaka oli aina ollut muita ikäisiään pidempi ja myöskin muutenkin kehittyneempi. Hän oli ulkonäkönsä vuoksi saanut aina paljon huomiota, joten jo varhaisteini-iästä asti Yutaka on ollut tietoinen ulkonäkönsä eduista. Yutakan ensimmäinen seksikokemus oli 14-vuotiaana erään hänen isänsä baarin asiakkaan kanssa, jota Yutaka oli rehellisesti luullut ensin naiseksi. Lopulta sitä kumminkin päädyttiin vessan puolelle intiimeihin puuhiin, Yutaka semenä. Yutakan isä tietenkin sai pian tietää asiasta ja vedettyään Yutakan mielestä liioitellut tunteenpuuskat Taka julisti, ettei hänen poikansa saisi pilata siveellisyyttään seksillä ennen kuin täyttäisi 25. Okei, se oli jo tosi liioiteltua, mutta Taka oli monta vuotta tämän suhteen ihan tosissaan. Yutaka kumminkin jatkoi seksiseikkailujaan salassa isä-- krhm, okaasamalta, kokeillen jos jonkinmoista päällä ja alla milloin mitenkin.

Koulussakin Yutaka menestyi oikein hyvin. Hän oli aina ollut ahkera opiskelija ja monien mielestä myös luontainen nero monellakin osa-alueella. Yutaka oli suosittu sekä oppilaiden ja opettajien keskuudessa. Yutaka aloitti koripallon peluun yläasteella 13 vuotiaana, ja viimeisenä yläasteen vuonnaan olikin koripallokerhon kapteeni. Lukioonkin päästyään Yutaka nousi koripallokerhon kapteeniksi toisena vuonnaan. Hän on kumminkin aina aikonut pitää koripallon vain harrastuksena, vaikka häntä ollaankin houkuteltu isompiinkin seuroihin ammattilaiseksi.

Lukion päätyttyä Yutaka ei oikein vieläkään tiennyt mitä halusi tehdä, joten ensin hetken auteltuaan isäänsä baarissa Yutaka päätti jatkaa vielä opintojaan ja pyysi isäänsä ottamaan yhteyttä Tora-setään, jonka Yutaka tiesi olevan rehtori maineikkaassa sisäoppilaitoksessa Kanadassa. Ja Yutaka kuuli Nosankin olevan siellä! Ja koska Yutakalla stipendejä riitti, ja koska Taka oli ”uhannut tulevansa vierailemaan Kanadassa ellei hänen poikaansa päästetä kouluun” pääsi Yutaka lähtemään opiskelemaan St. Heaven's Bayn sisäoppilaitokseen Kanadaan.

___


Muuta ::
*Yutaka pelkää maanjäristyksiä yli kaiken, sillä se tuo aina hänen mieleensä hänen äitinsä kuoleman. Maanjäristyksen sattuessa tuppaa saada paniikkikohtauksen.

*Äärettömän perso makealle. Varsinkin tikkareita Yutakalla on tapana maiskutella päivittäin.

*Rakastaa japanilaista ja korealaista poppia ja huudattaakin musiikkiaan niin lujalla stereoista että taulut meinaavat tippua seinältä. Huonetoverin mielipidettä ei tietenkään kuunnella.

*Rakastaa tanssipelejä sekä guitar heroa, joita pelaamasta hänet voi lähes päivittäin löytää. Ei kumminkaan osaa juurikaan tanssia, paitsi mitä nyt on matkinut ja opetellut ulkoa musiikkivideoilta.

*Vaikka onkin kasvanut okamien ympäröimänä, ei silti tykkää laisinkaan pukeutua naisten vaatteeisiin. Meikata silti saattaa joskus.

*Yutaka voi olla sekä seme tai uke. On myöskin vähän sadomasokistin vikaa ja tykkää light bondagesta, kuten käsiraudoista ja silmien sitomisesta. Myöskin pieni pureminen ja raapiminen on kivaa.

*Ei polta tupakkaa ja juo vain mietoja alkoholijuomia. Poikkeuksena Baileysin kermalikööri jota saattaa kadota Yutakan massuun vähän turhankin nopeasti. Jos haluaa Yutakan oikeasti juottaa känniin, on Baileyskin kermalikööri ainoa oikea valinta.

___

Suhteet ::
Ystävät :: Kurosaki Nosa (serkku), Kurosaki Tora (setä)
Ihastunut :: -
Seurustelee :: -
Vihaa :: -

_________________
Hurt my loved ones, and I can make your death look like an accident.

DAIKI x CAMMY x YUTAKA
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://limebanana.deviantart.com
 
Kurosaki Yutaka
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: