Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Anthony "Anthon" Meyer

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Naru

avatar

Viestien lukumäärä : 23
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Huitsin Nevada

ViestiAihe: Anthony "Anthon" Meyer   Ti Joulu 22, 2009 9:59 pm

Nimi: Anthony ”Anthon” Jasper Meyer
Nimestä: Esittäytyy aina Anthoniksi ja kirjoittaa aina kokeisiinkin pelkän Anthonin. Pitää oikeaa nimeään jotenkin tyttömäisenä.
Lempinimiä: Anthon, Ant, keksikää ihmeessä lisää!
Ikä: 16.v Syntymäpäivä: 20. huhtikuuta 1993
Sukupuoli: Mies
Veriryhmä: AB+
Seksuaalinen suuntaus: Bi, vaikkei sitä suostu julkisesti myöntämään Siviilisääty: Sinkku
Kansallisuus: Britti

Syventynyt: Musiikki, filosofia, äidinkieli (englanti) ja muut kielet (saksa ja ranska). Keskiarvo: 8.15

Perhe:
Äiti: Emily Meyer (42.v, Vogue-lehden stailisti)
Isä: Emment Meyer (48.v, suurenpankkin toimitusjohtaja)
Sisarukset: Isoveli Kim (19.v, opiskelee lääketiedettä), kaksois pikkusisaret Alice ja Lucy (12.v, peruskoulussa).

Ulkonäkö:
Mitat: 155/42
Anthon on ikäisekseen erittäin lyhyt poika, joka kasvupyrähdys ei ota tullakseen. Pituus onkin hänen arka paikkansa ja poikaa ärsyttää kun siitä jaksetaan huomautella aina tuon tuosta. Lyhyestä mitastaan johtuen hän on myös ikäistään kevyempi ja hänellä on kummallinen kyky pysyä hoikkana, vaikka söisi kuinka epäterveellisesti. Yleiseltä olemukseltaan Anthon onkin hiukan tyttömäinen, mikä harmittaa häntä itseään suuresti.

Hänellä on puolipitkät, leuan korkeudelle ylettyvät, kiiltävän mustat hiukset, joissa aina tietyssä valossa näkyy sinertävää. Hiukset on siis värjätty ja ne on leikattu lyhenemään niskaa kohden. Hänen oikea hiustenvärinsä on kuparinruskea ja joskus sitä ilmaantuukin hänen hiusrajaansa tyvikasvuna. Anthon pyrkii kuitenkin pitämään hiustensa värin kokomustana. Hänellä on 5 lävistystä korvissaan, kaksi oikealla ja kolme vasemmassa. Korvakorut ovat yleensä mitä erilaisimpia nappeja. Hänen silmänsä ovat hänen kokoonsa nähden suuret, kirkkaan siniset ja siksi eniten huomiota herättävin osa hänen kasvoissan. Ripset ovat varsin tuuheat ja pitkät, ja iho on verrattain vaalea, sillä hän ei rusketu kovin helposti, vaikka nauttiikin auringossa olosta.

Pukeutumisessaan Anthon suosii kirkkaita värejä yhdistettynä mustaan. Hänen tyylinsä on emorokkarimainen ja hän rakastaa kaikenlaisia ylimääräistä krääsää pukeutumisessaan, yksityiskohtiin panostaen. Esim. monenlaiset vyöt, solmiot ja jopa käsiraudat kuuluvat hänen asustevalikoimaansa. Myös silmälaput ja erilaiset pinssit ja korut ovat äärimmäisen yleisiä. Hänet nähdään myös hyvin usein kuljeskelevan suuret kirkkaan punaiset kuulokkeet kaulassaan tai korvillaan ja musta kitaralaukku roikkumassa mukana, minne hän sitten meneekin. Kitara laukun vetoketjun lenkeissä on nuottimaiset avaimen perät, jotka hän hankki aikoinaan Lontoosta.

GalleriaMuilta saadut

Miten kohdata pelkonsa? - Kiitos kaunis Miuchille \^o^/ (Cloudberry ajalta)
Hymyilevä Ant - Junie, se on ihana! Kiitos~! (Cloudberry ajalta)

Luonne:
Anthonin hallitseva luonteen piirre on ehdottomasti temperamenttisuus. Hän hermostuu varsin helposti ja suuttuessaan saattaa yltyä kovaääniseksi ja hyökkääväksikin. Väkivaltaan hän ei kuitenkaan ole koskaan ollut taipuvainen ja ratkaisee ongelma tilanteet yleensä huutamalla ja poistumalla sitten näyttävästi paikalta. Poika ei ole myöskään erityisen hyvä sosiaalisissa tilanteissa ja vastaileekin vieraille yleensä murahtelemalla jotain epämääräistä, laukomaan jonkin purevan kommentin tai sitten yksinkertaisesti käskemällä tätä painumaan sinne missä aurinko ei paista. Harvoin hän kyllä tarkoittaa mitään sanomiaan ilkeyksiä ja katuukin möläytyksiään jälkikäteen. Paha hän ei siis ole, sanoistaan kömpelö vain ja epävarma omista tunteistaa. Anthonin sisällä mylläävät vielä murrosiän aiheuttamat kuohut, joten hän ei vielä osaa hallita kaikkia tunteitaan tai kehoaan. Hän ei esimerkiksi tajua omia omia ihastumisiaan tai toisien tunteita, ennen kuin homma jo karkaa käsistä.

Kun Anthoniin tutustuu paremmin saa huomata, että hän ei ole puoliksikaan niin ilkeä kuin antaa olettaa. Hän ei vain osaa oikein ilmaista itseään ja arvostaa ihmisiä todella, kunhan oppii ensin tuntemaan heidät. Tutussa seurassa hän saattaa yltyä pilailemaan ja jopa pieneen hellyyteen. Ystävänä hän on se kovaäänisempi, puolustava osa puoli, joka pysyy lojaalina hamaan loppuun saakka. Ilkikurinenkin hän osaa olla ja oikeanlaisessa seurassa saattaa yltyä keppostelemaankin. Kuitenkin herra on varsin huono valehtelija ja jääkin sitten helposti kiinni tempauksistaan.

Anthon tarttuu aina tarmolla siihen mitä on tekemässä ja kun hän päättää jotakin saavuttaa, siihen panostaudutaan kunnolla, eikä vain puoliksi. Yksi tällaisista haasteista on musiikin uran luominen. Hänellä on hyvä lauluääni ja kitaran soitto onnistuu, mutta hän haluaisi kovasti perustaa bändin. Anthon panostaakin musiikkiin täysillä ja se on hänen intohimonsa. Harvassa ovat ne päivät, jolloin hän ei joko kuuntelisi musiikkia kirkkaan punaisista kuulokkeistaan, tai soittaisi sitä itse. Hän osaa myös säveltää ja sanoittaa, mutta ei koskaan laula/soita omia kappaleitaan muualla kuin rauhallisessa paikassa, ilman suurta yleisöä. Kyse ei olisi siitä, etteikö hän pitäisi esiintymisestä, mutta kritiikin saaminen hermostuttaa häntä hiukan. Soittaessaan hän on kuitenkin kuin eri ihminen, hymyilevä ja rauhallinen ja useimmat pitävätkin tästä enemmän kitara kädessä.

Menneisyys:
Anthon syntyi Lontoossa 20. huhtikuuta. Perheen isä oli menestyvä liikemies ja äiti ahkera kotirouva. Perheessä oli ennestään jo yksi lapsi ja hän oli haluttu, täysin normaali lapsi, tyypillisessä perheessä, rikkaiden asuinalueella, tyypillisessä Lontoolaisessa kasvuympäristössä. Parin vuoden päästä syntyivät kaksoissisaret ja se sen kun vahvisti idylliä perheen ympärillä. Hänen elämässään ei koskaan tapahtunut mitään merkittävää, ei ongelmia, ei riitoja, ei tappeluita. Liian täydellistä, liian huoletonta, liian täydellisessä koulussa, johon hänet oli maksettu sisään ja se jos mikä alkoi ärsyttää teini-ikää lähestyvää Anthonia. Hän kaipasi elämäänsä jännitystä, tapahtumia ja, kyllä vain, vaikeuksia myös. Täytettyään neljäntoista, poika päätti tehdä asioihin muutoksen. Miksi elää täydellistä ja turvattua elämää, jos siitä ei osannut nauttia? Mitä hyötyä olisi rahasta, jos sitä ei voinut käyttää omaan hupiinsa?

Jo parissa kuukaudessa oli nuoren pojan elämä lennähtänyt raiteiltaan. Alkoholin käyttö oli holtitonta ja huumeistakin oli puhetta. Rokki pauhasi ja ennen niin siisti nuori mies alkoi pukeutua mustaan ja värjäilemään hiuksiaan. Anthonin vanhemmat kauhistuivat poikansa käytöstä (joka oli suorastaan epäsovinnaista) ja turhista puhumisyrityksistä huolimatta, päättivät passittaa hänet vieroitukseen. Anthon vietti klinikalla reilut puoli vuotta ja löysi sieltä intohimonsa; musiikkiin.

Vieroituksesta päästyään, palasi Anthonin elämä jotakuinkin vanhoihin uomiinsa, mutta jokin oli muuttunut. Hänen käytöksestään oli tullut tyly ja vaikka vanhemmat kuinka yrittivät, ei hän suostunut yhteistyöhön heidän kanssaan. Vaikka alkoholi ja huumeet olivat jo poistuneet kuvasta, oli hänen persoonansa ja ajattelu tapansa täysin muuttunut. Hän tunsi olevansa häkissä, suljettuna todellisuudesta ja maailmasta, jossa hän viihtyi paremmin. Vanhempi veli Kim ymmärsi mistä kiikasti ja neuvoi vanhempiaan päästämään pikkuveljen menemään, muuten he saattaisivat menettää hänet lopullisesti. Pitkän pohdinnan jälkeen, vanhemmat päättivät lähettää poikansa Kanadaan, CloudBerry nimiseen poikakouluun opiskelemaan. Paikka olisi kaukana, mutta silti valvottu ja arvostettu koulu, jossa Anthon olisi varmasti hyvissä käsissä. Niinpä hänen isänsä maksoi tuntuvan lahjoituksen koululle ja lähetti poikansa sinne itseään ja tulevaisuuttaan etsimään. Anthon ei asiasta ollut erityisen innoissaan, mutta veljensä taivuttelun jälkeen lähti hän lopulta poikakouluun, tosin pitkinhampain.

Kyseinen koulu osoittautui Anthonille yllättävän sopivaksi ja hän alkoi jopa viihtyä siellä. Uusia suhteita syntyi ja poika alkoikin käyttäytyä vapautuneemmin ja perusti jopa oman bändin. Asiat luostivat ja elämä alkoi näyttää yllättävän hyvältä. Ikävä kyllä rokkarin vanhemmat eivät oleet samaamieltä.
Uudesta sosiaalisesta elämästä seurasi se, että Anthonin arvosanat kävivät pohjalukemissa, mikä taas ei näyttänyt hyvältä perheen statuksessa. Niinpä vanhemmat katsoivat parhaaksi siirtää poikansa toisen kouluun, St. Heaven's Bay, paremman opetuksen toivossa. Anthon tietenkin raivostui ja jopa siinä määrin, että uhkasi tehdä itsemurhan pelkäksi protestiksi. Jälleen kerran piti Anthonin veljen Kimin, puuttua asiaan. Pitkän taivuttelun ja monen riitaisan suunvuoron jälkeen, Anthon lopulta suostui lähtemään suosiolla ja lupaamaan, ettei tekisi mitään typerää. Välit vanhempiin olivat kuitenkin lopullisesti tulehtuneet ja teini palannut omaksi angtiseksi itsekseen.

Pelit
-

Suhteet:

Tavannut:
- Ryumishi Takeshi (Tric)
- Len Amadeus Elmiot (eiji)
Ystävät:
- Len Amadeus Elmiot (eiji)
Ihastus:
Rakas:
Epävarma:
- Ryumishi Takeshi (Tric)
Ei pidä:
Vihamiehet:
Ex-ihastukset/rakkaat:
Bändi-porukka:
- Len Amadeus Elmiot - koskettimet (eiji)
Tulevat jäsenet:
- Channing Scalett - rummut(?) (Banaanikirahvi)
(mukaan?)

Muuta:

Pitää:
- Laulamisesta ja musiikista yleensäkin (osaa soittaa kitaraa melko hyvin).
- Lämpimästä
- Fantasia/jännitys kirjoista
- Suklaasta
- Appelsiinijäätelöstä
- Haasteista
- Pitkistä hiuksista (jostain syystä hän pitää niitä todella seksikkäinä, vaikka ei koskaan kehtaisi kasvattaa sellaisia itselleen).
- Eläimistä (hyönteisiä ei lasketa!)
- Valokuvaamisesta
- Kauniista maisemista (erityisesti korkeilta paikoilta nähtynä)
- Kahvista
- Rock-, heavy-, dance- ja rap-musiikista ja niiden yhdistelmistä

Ei pidä:
- Kovistelijoista
- Itseään paljon pidemmistä ihmisistä (ainakaan aluksi…)
- Hämähäkeistä (ressukalla on fobia)
- Pimeästä yhdistettynä ukkoseen
- Liikaa puhuvista ihmisistä
- Teeskentelijöistä
- Valehtelusta
- Mustelmista

Nippelit tietoa:

- Harrastaa lenkkeilyä, kitaran soittoa ja valokuvaamista
- Haluaa perustaa oman bändin (ja onkin sellaisen jo perustanut)
- On allerginen melkein kaikelle karvaiselle, vaikka pitääkin eläimistä kovasti.
- On kaksikätinen (mursi pienenä oikean kätensä ja joutui opettelemaan käyttämään vasenta kättään kriitisenä kasvuaikan)
- Ei yleensä muista ihmisten nimiä kovin hyvin
- Saanoo, ettei kuuntele bändejä vaan biisejä! Kappale voi siis olla hyvä, bändistä tai tyyli suunnasta riippumatta.
- Hänellä on nauhurimuisti (muistaa siis kaiken kuulemansa, jos vain vaivautuu keskittymään kunnolla)
- Fanittaa mm. Musea, My Chemical Romancea, Paramorea, Linkin Parkia, Three 6 mafiaa ja useita eri Dj:tä.
- Haluaa joskus käydä avaruudessa
- On seurustellut kahdesti, molemilla kerroilla tyttöjen kanssa
- Ei ole koskaan seurustellut kahta kuukautta pitempään
- Vaipuu musiikkia kunnellessaan eräänlaiseen transsiin, eikä silloin oikein havainnoi ympäristöään
- Omistaa massiivisen levykokoelman, jota säilöö huoneensa kirjahyllyssä ja sänkynsä alla
- Omistaa neljä kitaraa joista kolme sähkökitaroita. Koulussa hänellä on niistä kaksi, AM STD TELE RW BLK W CASE / FENDER USA-merkkinen sähkökitara (mustavalkoinen ja pirun kallis vehje! Yksi niistä harvoista asioista, joita Anth on kinunut vanhemmiltaan) ja perinteinen kirsikkapuusta valmistettu akustinen kitara, jota hän kantaa mukanaan. Sähkökitaraa poika säilyttää huoneesssaa, visusti piilossa mahdollisislta pitkäkynsiltä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Anthony "Anthon" Meyer
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: