Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Smith Sheridan Emil "Emily"

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Hijiri

avatar

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 23.12.2009
Ikä : 29
Paikkakunta : Siellä täällä~

ViestiAihe: Smith Sheridan Emil "Emily"   Su Joulu 27, 2009 1:22 pm


©eLouai Candybar Doll Maker 3

Nimi: Sheridan Emil Smith (poika vaatii kuitenkin ihmisiä käyttämään nimeä Emily)
Ikä: 15 (syntymäpäivä 27.1)
Sukupuoli: poika
Pituus/paino: 177cm/59kg
Seksuaalinen suuntautuminen: bi, mahdollisesti enemmän tyttöihin päin mutta varmaa tietoa ei ole
Siviilisääty: vapaa
Kansalaisuus: Sheridanilla on kaksoiskansalaisuus, hänen perheensä asuu Kanadassa mutta sukujuuret ovat Englannissa
Aineet, joihin syventynyt: käsityöt, äidinkieli, liikunta

Harrastukset: piirtäminen, lukeminen, shoppaileminen, lenkkeily, luisteleminen, ompeleminen, tanssiminen,
Perhe: isä, äiti, isosisko Violet (22-vuotias) ja pikkusisko Tessa (13-vuotias)

Huonot puolet:
-Tarkkailee painoaan vähän liiankin tarkkaan
-Syö ajoittain hyvin vähän koska pelkää lihovansa

Hyvät puolet:
+Ystävällinen ja kohtelias, tulee toimeen monenlaisten ihmisten kanssa

Luonne: Sheridan on koko elämänsä ajan halunnut olla tyttö, hän on viisivuotiaasta lähtien kokenut olevansa "väärässä sukupuolessa" mutta ei ole alaikäisyytensä vuoksi vielä voinut tehdä asialle mitään. Tällä tavoin hän on saanut aikaan monenlaisia tunteita tuntemattomien ihmisten keskuudessa mutta perhe sen sijaan on ajan saatossa jo hyväksynyt poikansa "erilaisuuden". Sheridan piti jo lapsena enemmän tytöille suunnatuista leluista ja aina silloin kun kukaan muu ei ollut näkemässä, Sheridan hiippaili salaa vanhimman sisarensa huoneeseen kokeillakseen tämän vaatteita, meikkejä tai koruja.

Sheridan on positiivinen ja elämäniloinen nuori poika, joka pyrkii suhtautumaan ennakkoluulottomasti kaikkeen mihin ryhtyy. Hän ei ikinä voisi puhua muista pahaa selän takana. Poika nauraa paljon ja hänen kasvoillaan on oikeastaan lähes mahdotonta nähdä surullista ilmettä. Sheridan myös kuuntelee mielellään muiden murheita ja auttaa parhaansa mukaan. Sheridan innostuu helposti itselleen uusista asioista ja kyselee paljon jos ei tiedä tarpeeksi. Sheridan saattaa innostuessaan olla monien mielestä ärsyttävän lapsellinen, sillä poika ei aina huomaa milloin hän puhuu liian kovaa tai milloin hänen olisi parempi jättää joku rauhaan. Virheitä tehdessään Sheridan kuitenkin pyytää aina anteeksi ja pyrkii hyvittämään asiat parhaansa mukaan. Rakastumisen tai ihastumisen tunnetta poika ei ole vielä ehtinyt kokea, sillä hän on vielä itsekin epävarma seksuaalisuudestaan. Sisimmässään poika kuitenkin toivoo vielä jonain päivänä löytävänsä Sen Oikean, jota rakastaa ja joka rakastaisi häntä sellaisena kuin hän on.

Ulkonäkö: Sheridan on ruumiinrakenteeltaan pitkä ja hoikahko. Mitään ylimääräistä pojan kehosta on mahdotonta löytää sillä hän pitää vartalostaan huolta niin säännöllisellä liikunnalla kuin terveellisellä ruokavaliollakin (mitä nyt joskus sortuu myös herkutteluun). Sheridanilla on luonnostaan kullankeltaiset, pitkät hiukset, jotka yltävät auki ollessaan lapaluiden alapuolelle. Otsahiukset on leikattu hiukan lomittain, mutta kuitenkin niin etteivät ne pääse valumaan silmiin. Silmät ovat siniset ja näyttävät normaalia isokokoisemmilta tuuheiden silmäripsien takia. Sheridanilla on täysin virheetön, vaalea iho, joka voi palaa herkästi runsaan auringonoton yhteydessä.

Kouluajan ulkopuolella Sheridanin päällä näkee erittäin harvoin täyspitkiä housuja, sillä hän tuntee olonsa epämukavaksi niissä. Sheridan kelpuuttaa päälleen ainoastaan polvipituisia legginssejä, tosin niitäkin vain hameiden kanssa. Tavallisimpia asukokonaisuuksia pojan päällä ovat eripituiset hameet, pitkähihaiset villapaidat, lyhythihaiset t-paidat sekä erilaiset topit. Vaatteissa näkyvät värit noudattavat tyypillisimmin valkoinen-vaaleanpunainen-keltainen-linjaa mutta välillä Sheridan saattaa myös poiketa tästä tyylistä ja pukea päälleen jotain vaaleansinistä tai vihreää. Kenkien puolelta Sheridan pitää erityisen paljon värikkäistä ja pitkävartisista tennareista, mutta myös matalapohjaiset "ballerinat" käyvät. Hiuksia somistaa vaatteiden kanssa yhteensopiva hiusnauha ja ranteissaan poika käyttää mielellään värikkäitä rannerenkaita tai nauhoja. Sheridan käyttää myös paljon erilaisia koruja, kuten sormuksia, kaulakoruja ja nilkkakoruja.

Pitää:
-Hedelmäkarkeista, suklaamuroista ja japanilaisista pocky-kekseistä
-Omenoista
-Koirista ja kissoista
-Japanilaisesta ja kiinalaisesta kulttuurista
-Videopeleistä (suosikkeja ovat ehdottomasti We Love Katamari ja erilaiset roolipelit)
-Auringonpaisteesta

Ei pidä:
-Väkivallasta
-Liasta
-Käärmeistä ja ötököistä
-Päihteistä

Menneisyys: Sheridan on kolmelapsisen perheen keskimmäinen lapsi. Hänen vanhemmillaan oli pojan syntyessä jo yksi tytär, 7-vuotias Violet. Aluksi Violet suhtautui pikkuveljeensä pienellä varauksella mutta jo ensimmäisten viikkojen ajan hän alkoi pitää huolta veljestään ja aina silloin kun isä oli töissä ja äiti liian uupunut huolehtimaan kotitöiden lisäksi lapsista, saattoivat he luottavaisin mielin jättää Sheridanin Violetin ja tarvittaessa naapurissa asuvan tädin hoiviin. Violetista kehittyi päivä päivältä entistä tärkeämpi ja läheisempi Sheridanille eikä ollut yllättävää että poika alkoi itkeä välittömästi jos Violet jätti hänet hetkeksi yksin hoitaakseen omia asioitaan.

Pikkusisko syntyi Sheridanin ollessa kaksivuotias. Nyt kun Violet hoiti yhden lapsen sijasta kahta, koki Sheridan tämän niin ettei isosisko enää pitänytkään hänestä samalla tavalla kuin ennen. Siksi Sheridan yritti monin erilaisin tavoin saada sisarensa huomion, ollen syvällä sisimmässään vihainen ja kateellinen pikkusiskolleen siitä, että tämä oli "vienyt Violetin pois häneltä".

Sheridan hämmästytti epätavallisilla taipumuksillaan vanhempiaan useita kertoja. Yksi näistä kerroista oli pojan viisivuotisyntymäpäivillä, jolloin poika valitsi leikkiautojen sijasta isosiskon vanhan nuken. Myöhemmin Violet löysi kuusivuotiaan pikkuveljensä huoneestaan, meikkipöydän äärestä. Sheridan ei edes aluksi huomannut sisarensa ilmaantumista, sillä niin keskittyneesti hän yritti tehdä itsestään "yhtä kaunista kuin Violet". Sättimisen sijaan Violet vain nauroi Sheridanin huulipunatuhruisille kasvoille. Kun samankaltaiset tilanteet kuitenkin vain jatkuivat, vanhemmat alkoivat epäillä ettei kaikki ollut ihan kohdallaan. He kuitenkin olettivat sen olevan vain jokin tietty vaihe, joka menisi kyllä ohi ajan kanssa.

Näin ei kuitenkaan tapahtunut. Vanhemmat yrittivät kuitenkin yhä uskoa tilanteen muuttuvan vielä jonain päivänä. Sheridan aloitti koulunkäynnin kuusivuotiaana, kuten muutkin lapset. Sheridan ei kuitenkaan ihan heti sulautunut muiden lasten seuraan, sillä hän oli elänyt ensimmäiset kuusi vuotta ainoastaan kahden siskonsa ja perhetuttujen lasten seurassa joten niin iso joukko lapsia samassa tilassa saivat pojan hämmennyksiin.

Sheridan osoittautui kuitenkin viikkojen kuluessa kohteliaaksi ja kiltiksi oppilaaksi. Hän kuunteli tarkkaavaisena opetusta ensimmäisessä rivissä istuen ja esitti kysymyksiä aina kun sellaisia tuli hänelle mieleen. Poika ystävystyi enimmäkseen samalla luokalla olevien tyttöjen kanssa, sillä poikien leikit eivät edelleenkään kiinnostaneet häntä. Tilanne jatkui samankaltaisena alempien luokkien ajan mutta vanhemmat olivat jo hiljalleen alkaneet ymmärtää ja antoivat poikansa olla sellainen kuin tämä halusi olla.

Sheridan sai kuitenkin ajoittain kokea myös pilkkaa tyttömäisen ulkonäkönsä ja muiden mielestä omituisten harrastustensa vuoksi mutta poika ei antanut moisten puheiden masentaa itseään. Sheridan piti kovasti opiskelusta; hän saapui aina tunneille läksyt huolellisesti tehtyinä ja oli usein jopa puolta tuntia aikaisemmin paikalla. Hän ei vielä tiennyt miksi halusi tulla isona mutta tähtäsi siitä huolimatta parhaisiin mahdollisiin tuloksiin.

Vanhempien aikaisemmat epäilyt kävivät myös toteen. Vähän ennen 14-vuotispäiviään poika kertoi tuntevansa olevansa väärässä sukupuolessa. Sen sijaan että vanhemmat olisivat järkyttyneet, he kertoivat tienneensä ja ettei asia häirinnyt heitä. Elämä jatkui tavalliseen malliin mutta 14-vuotiaana Sheridan joutui jättämään vanhan koulunsa ja ystävänsä taakseen. Perhe nimittäin muutti Englannista Kanadaan isän työn perässä. Kotiutuminen uuteen maahan sujui ilman ongelmia, vaikka osa perheen naapureista saattoikin katsoa tyttömäisesti pukeutuvaa Sheridania tavallista pidempään. Uuden koulun etsiminen Sheridanille ei tuottanut vaikeuksia, sillä todistuksellaan hän saattoi päästä mihin kouluun tahansa. St. Heaven's Bay oli vaihtoehtoista ensimmäinen ja sinne Sheridan sitten loppujen lopuksi päätyikin.

Muuta pientä:
-Käyttää villivadelmalla ja puolukalla hajustettua suihkusaippuaa sekä L'oreal Elvital-merkkistä shampoota
-Käyttää makeantuoksuisia hajuvesiä
-Allerginen heinille ja kasvien siitepölylle
-Omaa tyttömäisen äänen, joka pojan innostuessa muuttuu yllättävän kimeäksi ja korkeaksi
-Pelkää uhkaavan näköisiä ihmisiä
-Ompelee osan vaatteistaan itse, voi ommella pyynnöstä myös muille

Pelaaja: Hijiri

Tavannut:
Ystävät:
Vihamiehet:
Ei pidä:
Ihastunut:
Rakastunut:
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Smith Sheridan Emil "Emily"
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: